• Alles
  • Galerijflats
  • Innovaties
  • Overig
  • Portiekflats
Nocturnestraat

Nocturnestraat In Den Haag, in een bosrijk gebied vlak bij het strand, ligt het stadsdeel ‘Loosduinen’. Hier hebben wij in opdracht van Staedion 40 woningen in de Nocturnestraat, Ockenburghstraat en Sonatinestraat gerenoveerd. De Nocturnestraat in Den Haag is flink onder handen genomen. Er zijn 40 woningen gerenoveerd waardoor de woningen er weer als nieuw uit…

ACA

Groot onderhoud van 362 woningen van het complex ACA in Utrecht Overvecht in opdracht van Mitros.

OLYMPISCH STADION

Grootschalig onderhoud van het Olympisch Stadion in Amsterdam in opdracht van Bouwinvest.

GOEMAN BORGESIUS

Renovatie van 133 woningen van het complex aan de Goeman Borgesiusstraat en omstreken in Bos en Lommer in opdracht van Stadgenoot.

BLOOM

Omvangrijke renovatie in Amsterdam van 283 woningen in opdracht van Ymere.

ARCADIA

Transformatie van het verzorgingtehuis Arcadia te Rotterdam naar 119 zelfstandige woningen in opdracht van Habion.

MEDIAPARK

Betonherstel van het Mediacentrum op het Mediapark te Hilversum in opdracht van Media Park Enterprise BV onder begeleiding van Stone 22.

BADKAMER-IN-ÉÉN-DAG

De Badkamer-in-één-dag bewijst dat wij een badkamer volledig kunnen renoveren in één werkdag, met minimale overlast voor bewoners én een snellere doorlooptijd van renovatieprojecten!

STANLEYLAAN

De renovatie van tien bouwblokken Utrecht in opdracht van Bo-Ex met in totaal 480 woningen aan de Stanleylaan en omstreken.

DE KIEVIT

De galerijflat ‘De Kievit’ met 99 woningen in Delft is in opdracht van Woonbron zowel technisch, energetisch als esthetisch verbeterd.

MERCURIUSWEG

Grootschalig renovatieproject van twee galerijflats aan de Mercurius in Purmerend in opdracht van Intermaris waarbij de flats energetisch en esthetisch zijn verbeterd.

JAN LUYKENLAAN

Woningcorporatie Haag Wonen besluit in 2015 een van haar wooncomplexen in de wijk Moerwijk in Den Haag grondig te verbeteren. In november 2016 startte het groot onderhoud.