Nocturnestraat

In Den Haag, in een bosrijk gebied vlak bij het strand, ligt het stadsdeel ‘Loosduinen’. Hier hebben wij in opdracht van Staedion 40 woningen in de Nocturnestraat, Ockenburghstraat en Sonatinestraat gerenoveerd.

De Nocturnestraat in Den Haag is flink onder handen genomen. Er zijn 40 woningen gerenoveerd waardoor de woningen er weer als nieuw uit zien. De stijl van de oorspronkelijke geven is aangehouden, maar dan in een nieuw jasje. Bij dit project was Hemubo vanaf het begin betrokken bij het ontwerp en het opstellen van een meerjarenplan voor onderhoud.

Bij dit project zijn er verschillende soorten steenstrips gebruikt om contracten te maken aan de gevel. Ook is er stuc gebruikt om bijvoorbeeld entree’s te benadrukken. De nieuwe donkere kozijnen zorgen voor een chique uitstraling van deze woningen. Naast een esthetische upgrade hebben deze woningen ook een labelsprong gemaakt. Van label F/G zijn de woningen naar label A gegaan. Dit onder andere door het toevoegen van HR+ glas, het vernieuwen van de dakpannen en na-isoleren van het dak.

Specificaties

Projectnaam:
Nocturnestraat

Locatie:
Den Haag

Opdrachtgever:
Staedion

Omvang:
40 woningen

Start / oplevering:
Mei 2020 – Dec. 2017


Geef een reactie