BADKAMER-IN-ÉÉN-DAG

Een badkamer volledig renoveren in één werkdag, minimale overlast voor bewoners én een snellere doorlooptijd van renovatieprojecten, hoe mooi klinkt dat? Badkamer in één dag bewijst dat het kan! Binnen 8 uur wordt een bestaande badkamer inclusief afvoeren, leidingen en sanitair getransformeerd naar een volledig nieuwe, moderne ruimte

Het is niet nodig te hakken, breken of slopen. Het is een prefab oplossing en ook kitten, lijmen of voegen is overbodig, de bewoner heeft meer keuze dan bij een traditionele badkamer én de badkamer gaat zeker weer 20 jaar mee!

Door het ontwerp van een modulair en flexibel systeem is de badkamer maximaal te prefabriceren. Allereerst wordt de badkamer digitaal ingemeten. Hier wordt een 3D-model van gemaakt, dat als basis dient voor de productie.

De vloer wordt gemaakt van één stuk duurzaam kunststof, antislip, krasvast, bestand tegen chemicaliën en voorzien van afschot op de plek van de douchehoek. Op de opstaande rand van de vloer worden de wanden vastgeklikt. Dit zijn speciale, dunne sandwichpanelen, met een harde HPL-toplaag. De vrij te bedrukken decorlagen zorgen voor ongelooflijk veel mogelijkheden in uitstraling van de badkamer. De wanden worden bovenin bevestigd met een kliklijst. Al het leidingwerk wordt met flexibele leidingen achter de wand weggewerkt. Als laatste wordt het nieuwe sanitair bevestigd en daarmee is de badkamer klaar!

Meer weten? Kijk op: www.badkamer-in-een-dag.nl

Specificaties

Projectnaam:
Badkamer-in-één-dag

In samenwerking met:
ERA Contour, Rutges Vernieuwt en Smits Vastgoed


Geef een reactie