DE KIEVIT

Het project De Kievit is gewonnen via een EMVI-aanbesteding. De renovatie van de galerijflat omvat naast technische verbeteringen ook een vernieuwing van de uitstraling. Uitgangspunt was doorexploiteren voor een periode van 30 jaar.

In de woningen worden de badkamer, keuken en toilet vernieuwd. Daarnaast worden vraaggestuurde mechanische ventilatie inclusief ZR-roosters aangebracht. Installatietechnisch plaatsen wij een individuele stadsverwarmingsset en nieuwe radiatoren. Wij keuren alle woningen op NEN1010. Alle meterkasten worden vervangen en voorzien van van extra groepen. Daarnaast wordt een energetische verbetering doorgevoerd door het vervangen van de beglazing voor HR++ glas, het vervangen van de voordeuren, het isoleren van de borstweringspanelen en het naïsoleren van de spouw van de kopgevels.

Onderhoudstechnisch worden spouwmuurankers bijgeplaatst in de kopgevels. Daarnaast wordt het metselwerk gereinigd, de houten delen en de liftschacht geschilderd. De trappenhuizen worden compleet geschilderd in een nieuwe kleurstelling. De vloeren van de trappenhuizen, balkons en galerijen worden gecoat. De hekwerken van de balkons en de galerijen worden vervangen. Op de galerijen wordt de verlichting vervangen door LED.

Specificaties

Projectnaam:
De Kievit

Locatie:
Delft

Opdrachtgever:
Woonbron Delft

Omvang:
99 woningen

Start / oplevering:
Maart 2016 – September 2016


Geef een reactie