Ze zijn heel goed voor mij!

Mike Moria (44) is terreinverantwoordelijke bij de materieeldienst en heeft het inmiddels al 12,5 jaar ontzettend naar zijn zin bij Hemubo. Hij wil dan ook tot aan zijn pensioen blijven. Voordat Mike bij Hemubo kwam, werkte hij als dakbedekker, maar dat bedrijf ging failliet en zo kwam hij zonder werk thuis te zitten. En dat is precies niets voor Mike. Na 5 dagen kwamen de muren op hem af en kreeg hij de kans zich bij Hemubo te bewijzen. Via zijn broertje Bas werd Mike erop gewezen dat er nog een plek vrij was bij de materieeldienst. En zo geschiedde.

Mike: “Ik begon in de steigerbouw. Dat heb ik twee jaar gedaan tot Henk (Jansen, hoofd Materieelbeheer bij Hemubo, red.) mij vroeg voor materieeldienst te gaan werken. En dat was helemaal top. Ik ben hier volledig op mijn plek. Als ik iets wil, ga ik er helemaal voor. In mijn hoofd maak ik een voorstelling van hoe ik iets wil aanpakken of hoe iets eruit moet gaan zien. Als het dan niet lukt, dan vind ik een andere oplossing. Zo ben ik. Voor mijn werk moet ik heel veel autorijden en ik mag heel graag autorijden, dus dat is een van de leukere dingen in mijn werk. Ook omdat ik dan op plekken kom waar ik dan bij het opbouwen van de bouwput nog aan heb bijgedragen. Ik heb het dan misschien niet gebouwd, ik heb er wel aan meegewerkt. Al zijn het alleen maar de bouwhekken leveren. En dan voel ik trots. Ik ben trots op Hemubo en op Hillen & Roosen, voor de mooie dingen die we neerzetten. Ik was laatst bij de Houthaven. Dat was een zandvlakte, dat heb ik nog gezien, nu staan er hele mooie gebouwen.

Hillen & Roosen leer ik steeds beter kennen. Ik was laatst met een collega daar en ze hebben daar een klein museum gemaakt, dat was zo interessant. Dat vind ik mooi. Hemubo is door de overname van Hillen & Roosen nog completer geworden. We hebben nu ook de hele nieuwbouwtak.”

Mike werkt op de afdeling Materieelbeheer. Een prachtige afdeling die wel de spil van het bedrijf genoemd mag worden. Lees het artikel ‘Materieeldienst Uitgelicht’ er nog eens op na (zie kader).

Henk: “Mike is een ontzettend loyale medewerker die graag werkt, met een glimlach. Hij kan goed met zijn collega’s opschieten en zij met hem. Het is ook wel een karakter, als ik het zo mag zeggen. Iedereen ziet hem graag. Natuurlijk blijft hij hier tot zijn pensioen, ik kan me niet anders voorstellen.“

Mike: “Wij draaien met ongeveer 8 mensen deze afdeling Materieelbeheer. Ik heb een speciale band met Ilias. Als hij me nodig heeft, ben ik er voor hem en andersom is dat ook zo. Als er een klus af moet en de werkdag zit erop, zal ik altijd blijven. Tot het af is. Het maakt mij niet uit tot hoe laat het duurt. Voor mijn werk ben ik heel veel buiten. Dat vind ik heerlijk. Ik ben geen zeurpiet, regen maakt me niet uit. Heel lang geleden was het een keer wel te koud, maar dat is dus één keer voorgekomen.

Ik vind Hemubo een prachtig bedrijf. Ik vind het zo knap hoe ze blijven investeren in de toekomst. Over 50 jaar staat Hemubo er nog perfect voor.”

KLEIN Hemubo M.B. ©_FoppeSchut _FS_2186
Meer nieuws

Geef een reactie