Veilige vluchtwegen dankzij Hemubo E-techniek

Op 1 juli 2022 is de nieuwe regelgeving rondom brandveiligheid ingegaan. Deze verplicht gebouweigenaren om inpandige woningtoegangsdeuren te voorzien van een vrijloopdranger met rookmelder, die bij rookdetectie de deur sluiten. Zo blijft de vluchtroute rookvrij.

Ter inzicht van onze opdrachtgevers en voor zichzelf hebben onze collega’s van Hemubo E-techniek een demonstratiebord gemaakt van onze installatie. Dit bord demonstreert hoe de deurdranger in onze installatie reageert op de signalen die de rookmelders draadloos doorsturen. Onze vakmannen zijn er helemaal klaar voor om hiermee de complexen van onze opdrachtgevers nog veiliger te maken.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden die onze installatie biedt? Onze collega’s van Hemubo E-techniek komen graag bij je langs met het demonstratiebord. Neem voor meer informatie contact op met Gert Nieborg (g.nieborg@hemubo.nl), bedrijfsleider renovatie Hemubo E-techniek, Fady Nabod (f.nabod@hemubo.nl), bedrijfsleider nieuwbouw Hemubo E-techniek, of Tim Riedeman (t.riedeman@hemubo.nl), technisch directeur Hemubo E-techniek.

IMG_1269 bewerkt VIERKANT
Meer nieuws

Geef een reactie