Sportief Hemubo doet weer mee met de Mudmasters!

Ook dit jaar roept het NOC*NSF de Nationale Sportweek uit die start op 20 september 2019. Hemubo heeft geen sportweek nodig om regelmatig samen te sporten. Dat is een onderdeel van de cultuur van Hemubo.

De afgelopen tijd is er twee wekelijks een training georganiseerd als voorbereiding op de Mudmasters op 21 september 2019. Op dinsdag een core training en op donderdag bootcamp. Uiteraard georganiseerd en gefaciliteerd door Hemubo, op eigen terrein, lekker buiten en daarmee laagdrempelig. In de wintermaanden wordt het sporten verplaatst naar een sportschool in de buurt. Natuurlijk is sporten een manier om aan teambuilding te doen en om het bedrijf gezond te houden waardoor ziekteverzuim laag blijft, maar de belangrijkste reden om veel sportieve activiteiten te organiseren is omdat het gewoon leuk is.

Iedereen kijkt dan ook ontzettend uit om weer mee te doen aan de Mudmasters. Al voor het derde jaar. “Je wordt er heel smerig van, maar we lachen ontzettend met elkaar” vertelt Kim van de Kar, mede organisator van verschillende sportieve activiteiten. “We hebben een mooi Hemubo en Hillen & Roosen tenue, dus we zijn zeer herkenbaar. Voor ons ook makkelijk, want we leggen samen het parcours af. We moeten elkaar ook echt helpen want de hindernissen die het parcours rijk is zijn vaak niet alleen te nemen. Als we klaar zijn sluiten we af met een gezellige borrel, dan proosten we op het halen van de finish en delen we ervaringen. Wij zijn er helemaal klaar voor en hebben er zin in!”

DSC_0395
Meer nieuws

Geef een reactie