De nieuwsbrief van december 2018 is uit!

Hij is er weer: de tweede nieuwsbrief van dit jaar! Ook deze editie staat weer vol met mooi projecten, concepten en nieuws!  Kunt u het zich nog herinneren? In voorgaande nieuwsbrieven hebben we de afdeling Conceptontwikkeling uitgelicht en een kijkje genomen achter de schermen bij de afdeling Service & Mutatie. Deze nieuwsbrief zoomt in op de afdeling Bewonerszaken. Die afdeling is met meer dan 16 medewerkers zo aan het groeien dat het niet eens gelukt is iedereen tegelijkertijd op de foto te krijgen.

Als we terugkijken naar de stukken die zijn geschreven en de projecten die zijn bezocht, gaat het veel over bewoners. De bewoners van project Elskamp vertelden hoe blij ze zijn met de service van de Dierenambulance Amsterdam. Op het project aan de Mercuriusweg hebben de bewoners veel inspraak op de plannen gehad en zijn zelfs de werkzaamheden en de planning aangepast op de wensen van de bewoners. Bij project Jol heeft Hemubo op de website van de woningcorporatie Centrada een bewonersportaal ingericht met daarin alle informatie over de werkzaamheden, de voortgang, de planning en de activiteiten. Bewoners zijn kortom de belangrijkste schakel om een proces van groot onderhoud of renovatie goed te laten verlopen.

En verder in deze nieuwsbrief gaat het over duurzaamheid. Hemubo werkt samen met Tsavo, een partner die de ambitie van de woningcorporatie ‘vertaalt’ en uitzet naar de aannemer. Voor Eigen Haard werken we aan het energetisch verbeteren van honderden woningen. Hemubo heeft zelf een applicatie ontwikkeld die op een makkelijke en snelle manier inzicht geeft in mogelijke stappen die woningcorporaties kunnen inzetten om energiezuinig en zelfs energieneutraal te maken; RoadMAPP.

Wij gaan positief de winter in en komen zo rond de zomer weer bij u terug met ongetwijfeld weer nieuwe uitdagende projecten! Veel leesplezier!

Post-nieuwsbrief-dec-2018-Hemubo
Meer nieuws

Geef een reactie