De nieuwbrief van dit voorjaar is uit!

We zijn het afgelopen half jaar weer mooie samenwerkingen aangegaan met onze opdrachtgevers, die hebben geleid tot prachtige projecten. En er is nog veel meer waar we u over bij willen praten, zo veel zelfs dat het volgende magazine ook al bijna is gevuld. Zo gaat dat dus. Maar we beginnen bij ons in huis.

Zoals u zich wellicht kunt herinneren heeft u in voorgaande edities al kunnen lezen over de afdeling Conceptontwikkeling, Bewonerszaken en Service & Mutatie. Op pagina 16-17 leest u alles over de afdeling Betontechniek. En niet zozeer over de meer dan 20 man die alles weten over beton, maar over drie projecten waar Hemubo op het gebied van betontechniek het nieuwste van het nieuwste laat zien!

Verder zijn er veel projecten waar we trots op zijn. Zo werken Stadgenoot en Hemubo samen volgens een Design & Build overeenkomst aan een project aan de Amstelveenseweg (pagina 6-7). De verslaggever wilde zelf wel eens zien hoe aan een complex uit de jaren ’20 wordt gewerkt dat ook nog eens een rijksmonument is. Het was een geweldig bezoek waar de projectleider een rondleiding gaf en er nog tijd was om uitgebreid met de bewonerscoördinator te praten. Let u op de toffe foto die vanuit de lucht is gemaakt!

In Barendrecht kregen we ook te maken met cultuurhistorische, stedenbouwkundige en architectonische waarde van de oude dorpskern waar we pal ernaast groot onderhoud uitvoerden aan het complex Oude Haven. Patrimonium wilde hier uiteraard zeer zorgvuldig mee omgaan en het is een groot succes geworden, lees meer op pagina 14-15. De bewoners zijn razend enthousiast en het gebeurt niet al te vaak dat een dochter van een bewoner op leeftijd dit via een brief laat weten. De brief hangt bij ons op kantoor, dat zult u begrijpen.

Uiteraard zet Hemubo zich altijd in voor sociale projecten, in dit magazine lichten we er twee uit. Op de pagina hiernaast leest u over Bouw = Wouw! Een leer-werk initiatief waar Hemubo met meerdere partijen samenwerkt. Op pagina 18 leest u over Velison Wonen en de nieuwe Santpoorters die zelf aan de slag zijn gegaan, met hulp van Hemubo, in hun eigen wooncomplex. Een mooi initiatief!

Het is kortom te veel om op te noemen. Veel moois om over te lezen in het magazine dat voor u ligt. Wij wensen u een prachtige en heerlijke zomer die voor de deur staat!

Geniet ervan!

Nieuwsbrief Hemubo_klein
Meer nieuws

Geef een reactie