Bouwhub Amsterdam en Hemubo bundelen definitief hun krachten

In Amsterdam en omstreken zijn Bouwhub Amsterdam en Hemubo bekende gezichten in de bouwwereld. Bouwhub Amsterdam werd in 2019 opgericht door Dekker Arslan Groep en Van ’t Hek Groep om in te spelen op de vraag naar innovaties op het vlak van bouwlogistiek en oplossingen in last-mile transport, terwijl Hemubo zich als bouwonderneming bezighoudt met onderhouds-, renovatie- en nieuwbouwactiviteiten.

Beide bedrijven hebben al vaak samengewerkt bij projecten van Hemubo in de MRA (Metropoolregio Amsterdam). Hierbij werd al snel duidelijk dat de kennis over bouwlogistiek van Bouwhub Amsterdam en de ervaringen van Hemubo in de bouw tot nog efficiëntere oplossingen en werkwijzen binnen de bouwsector leidde.

Ruud van ’t Hek, co-eigenaar en medeoprichter Bouwhub Amsterdam en directeur Van ’t Hek Groep: “In de samenwerking met Hemubo met al haar ervaring met binnenstedelijk bouwen, zijn wij ervan overtuigd dat Bouwhub Amsterdam haar klanten nog beter kan bedienen met het slimmer, schoner en efficiënter inrichten van de bouwlogistiek.”

Om de krachten definitief te bundelen en de ontwikkeling van optimalisaties ook in de toekomst te borgen, hebben Hemubo en Bouwhub Amsterdam besloten de handen ineen te slaan. Per 17 juli 2023 sluit Hemubo zich daarom bij Dekker Arslan Groep en Van ’t Hek Groep aan als mede-eigenaar van Bouwhub Amsterdam.

Said Arslan, co-eigenaar en medeoprichter van Bouwhub Amsterdam: “Door de combinatie van C.H. Dekker Transport B.V. en Van ’t Hek Groep is Bouwhub Amsterdam in de afgelopen jaren in een korte tijd uitgegroeid tot een bedrijf dat een belangrijke rol speelt in toonaangevende projecten binnen de MRA. Wij zien de uitbreiding van onze samenwerking door de participatie van Hemubo als een kans om een volgende stap te zetten in onze ontwikkeling als bedrijf. Op basis van de ervaringen van Hemubo kunnen wij onze werkzaamheden de komende jaren nóg beter afstemmen op de behoeftes vanuit de bouwsector en zo onze opdrachtgevers nog beter bedienen. Het White Label-principe blijft: wij blijven gewoon opereren onder de naam Bouwhub Amsterdam en onze diensten zijn en blijven beschikbaar voor alle partijen.”

Tom Bergmans, directeur Hemubo, kan zich daarin vinden: “Bouwhub Amsterdam heeft enorm veel kennis over bouwlogistiek. Wij zijn gespecialiseerd in bouwprojecten in een vaak uitdagende, binnenstedelijke omgeving. In het verleden hebben wij al gebruik gemaakt van de expertise van Bouwhub Amsterdam. Met deze samenwerking bekrachtigen wij niet alleen onze positieve ervaringen uit het verleden, maar committeren wij ons ook aan het samen nóg verder vergroten van de mogelijkheden die Bouwhub Amsterdam biedt.”

Overeenkomst (17 juli 2023)
Meer nieuws

Geef een reactie